Music in a circle

EN GLÖDHET MUSIKSCEN MED SPRUDLANDE ENERGI!

Konsertserien Music in a circle är unik i sitt slag. Med åtta spännande konsertprogram per år presenterar vi ny musik framförd av dagens främsta artister från jazz-, improvisations-, folk- och världsmusikscenen. Music in a circle vill återspegla musikvärlden så som den ser ut idag och programmet består därför av såväl nationella som internationella akter och musik från världens alla hörn.

 

Likt en amfiteater i Grekland förflyttad till mysiga Majorna sitter du tillsammans med övrig publik i en cirkel runt det uppträdande bandet. Scenformatet skapar en intim känsla som får dig som lyssnare att komma nära musikerna och känna deras energier på ett kraftfullt sätt. 

 

Oavsett om du är en inbiten lyssnare inom en viss genre eller bara vill upptäcka något nytt så är Music in a Circle något för dig!

 

”Det är mer spännande med nyskriven musik. Det är en helt annan energi i nyskriven musik – något helt annat än exempelvis jazzstandards. Att uppleva något du inte har hört tidigare – det berör på ett annat sätt. Man blir mer tagen av ny musik. Det lockar fram lyssnandet i publiken när det händer något som man inte hört förut.” – Nikolas Gialtrinos, Ordförande, Villa Vulkan”

 

Konsertserien äger rum på Sockerbruket Arena i Majorna i Göteborg.

 

Bidragsgivare:

Villa Vulkans programråd, Nikolas Gialtrinos (VD) samt Astrid Nidsjö (koordinator) driver föreningens konsertserie med stöd av Musikverket, Pronto och Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet.

 

Programråd:

Nikolas Gialtrinos, Urban Wade, Axel Jane Olsson och Tobias Grim

Tidigare konserter