Fia Ekberg

Fia Ekberg

 

Fia Ekberg från Göteborg, musikalartisten som blev låtskrivare och vispoet, spelar tillsammans med Patrick Rydman och Erik Björksten låtar från plattan Bangatan – som fick manifestpriset för årets visa 2022.

 

Livet levt från Bangatan, ett stenkast från Stigbergstorget i Majorna, Göteborg, utgör grunden för detta personliga album. Med påtaglig närvaro berättar Fia sin historia, utan skyddsnät och fallskärmar, i sånger om att älska, åldras, finnas till, vilja leva så att en går sönder, föräldraskap, ilska och längtan efter försoning. Hon rör sig fritt mellan pop och hjärtskärande visor med inslag av blues, spoken word och cabaret.

 

Debut EP’n med egna sånger – All the Small Details kom 2013 och med den i bagaget har hon rest runt och spelat i Sverige, Danmark, Tyskland, Irland och Grönland. Två gånger har hon varit i USA: Sommaren 2017 gjorde hon en soloturné med tåg från Portland till Los Angeles. Förutom soloprojektet spelar Fia med trion My Quiet Companion med Patrick Rydman och Henrik Cederblom. I samma trio har hon släppt platta, samt turnerat med konsertprogrammen: Hungriga hjärtan- Springsteen på vårt sätt och 80-talsbarn.

 

Vi säljer soppa, fika och alkoholfri dryck i vårt café.

Varmt välkommen!

 

Ett samarbete med NBV och Göteborg Stad

Medverkande

Fia Ekberg: sång och gitarr
Patrick Rydman: gitarr, sång, piano/synt, percussion
Erik Björksten: gitarr

Datum & tid

Torsdag 30 mars
Insläpp 19.00
Bandet går på scen 19.30

Priser
  • 130 kr per person
  • 90 kr för student

 

Biljett köpes via Tickster 
Medtag biljetten i mobilen eller som utskrift och kom i god tid.

 

Biljett kan även köpas i dörren via swish.

 

Vid frågor kontakta oss via villavulkan@gmail.com

 

Tryck här för att HITTA HIT