Mika Akim

Mika Akim vänder och vrider på både ljud och berättelser från sitt eget liv när hon skriver musik. Med det ovanliga instrumentet viola d’amore framför Mika sina sånger och har beskrivits som en minimalistisk Joni Mitchell tillika musikalisk syster till Sam Amidon. Hösten 2020 debuterade hon med albumet ”Till kroppen”, ett personligt dokument med helande sånger till kroppen. Tillsammans med musikerna Tove Bagge, Ossian Ward och Adam Grauman har musiken nått sin publik i Danmark och Sverige och under Hösten 2021 åker de för att spela en turné i Tjeckien.

 

Under våren 2022 väntas album nummer två.

 

”Mika Akim är oförutsägbara, de är gränsöverskridande, de arbetar bortom konventioner.” Bo Bjelvehammar, Lira Musikmagasin 20/11 2020

 

”Jeg har faktisk aldrig hørt noget lignende!…udfordrende, provokerende, nyskabende og grænsesøgende vil være rimelige adjektiver.”
Allan E. Petersen, Rootszone 23/10 2020

 

”…jeg kan ikke komme på noen andre i Sverige (eller i andre deler av Norden) som gjør så personlig «folkemusikk» som det vi får servert her.”
Jan Granlie, Salt Peanuts 19/1 2021

Medverkande

Mika Persdotter/ viola d’amore, sång
Tove Bagge/ viola, sång, hemmagjorda instrument Ossian Ward/ elgitarr, trummor
Adam Grauman/ kontrabas

Datum & tid

9/12 kl 19:00

Bandet går på scen kl 19:30!

Varmt välkommen!

Priser

Biljettpriser:

  • 130 kr per person
  • 90 kr för student

 

 

 

Biljett köpes (länk kommer snart) och du kan antingen visa upp biljetten via mobilen i dörren eller ta med utskriven biljett.

 

Insläpp för varje konsert är 19:00 och bandet går på scen 19:30. Vi tar in max 50 personer i lokalen och stolarna är utplacerade med 1 meters mellanrum. Stanna hemma vid förkylningssymptom.

Varmt välkommen!

 

Vid frågor kontakta oss via villavulkan@gmail.com

 

(länk kommer inom kort) för att köpa biljett via Tickster.

 

Tryck här för att HITTA HIT