Mor dansar

Mor dansar 22/3

 

2024 hade Allan Edwall fyllt 100 år och Mor Dansar släpper sin andra skiva ”Brist på Vett”. Detta ska vi såklart fira med buller och bång. Välkomna på en festlig pre-releasekonsert!

 

I en unik sättning på viola da gamba, kontrabas och sång tar den uppmärksammade och rosade trion Mor Dansar avstamp ur jazz, barock och folklig musiktradition i sitt möte med Allan Edwalls musik och texter.

 

Lyssnaren omsluts av strängar och ord som berättar om livets stora och små funderingar. En hyllning till den tidlösa genialitet och komiska träffsäkerhet som finns i multikonstnären och kulturprofilen Allan Edwalls låtskatt.

 

Debutskivan Rent på Tok (Krumelur Records) kom ut 2021 och har blivit rosad av en anmärkningsvärd bred publik i alla åldrar. Den blev direkt utvald till Skivorna som gjorde Lira-året 2021 där den vann i kategorin Årets vistolkningar.

 

Vi säljer soppa, fika och alkoholfri dryck i vårt café.

Varmt välkommen!

 

Music in a Circle arrangeras av Kulturföreningen Villa Vulkan och NBV med stöd från Göteborgs Stad.

 

Music in a Circle
Konsertserien Music in a Circle innebär att publiken samlas i en cirkel kring bandet. I ett nära möte mellan musik och människa känner vi musikens kraft till fullo. Det glöder, fräser och sprakar! Vi presenterar nyskriven musik som är sann och relevant här och nu, personlig musik av artister med en egen röst. Music in a Circle är en kreativ mötesplats där alla är välkomna. Konsertserien är helt alkoholfri.

Medverkande

Sofia Källman – Röst
Adam Grauman – Viola da gamba, kör
Boel Mogensen – Kontrabas, kör

Datum & tid

Fredag 22 mars
Insläpp 19.00
På scen 19.30

Priser
  • Ordinarie 120 kr
  • Student eller medlem 80 kr
  • Gratis för barn upp till 12 år

 

Förköp biljett på Tickster eller swisha i dörren.

 

Frågor? Hör av dig! villavulkan@gmail.com

 

Tryck här för att HITTA HIT