Den Fule

Den Fule 2/5

 

Nu ännu fulare. Sju års skönhetssömn till ingen som helst nytta.

 

Tretakten är tyngre än någonsin och elgitarren strömförande. Saxofonen uppviglar, basen luras och trummorna välter så att trollen flyr, dansarna leviterar och små gulliga valser förskräckta gömmer sig i hörnen. Den Fule har vässat klövarna och rullat ut svansen. Den Fule är tillbaka.

 

Den Fule vann en grammis 1993 för bästa folkmusikproduktion med debutskivan Lugumleik. Sedan följde flitigt turnerande i norden men också resor till t.ex. USA, Indien och Turkiet. Ytterligare tre skivor släpptes. Den senaste, Contrebande, var ett samarbete med bl.a. Solo och Adama Cissoko fån Senegal. Nu är Den Fule tillbaka efter några års tystnad. Tillbaka med förnyad kraft att sprida sin mix av nordisk musik med spännande influenser.

 

Vi säljer soppa, fika och alkoholfri dryck i vårt café.

Varmt välkommen!

 

Music in a Circle arrangeras av Kulturföreningen Villa Vulkan och NBV med stöd från Göteborgs Stad.

 

Music in a Circle
Konsertserien Music in a Circle innebär att publiken samlas i en cirkel kring bandet. I ett nära möte mellan musik och människa känner vi musikens kraft till fullo. Det glöder, fräser och sprakar! Vi presenterar nyskriven musik som är sann och relevant här och nu, personlig musik av artister med en egen röst. Music in a Circle är en kreativ mötesplats där alla är välkomna. Konsertserien är helt alkoholfri.

Medverkande

Sten Källman – saxofon och slagverk
Henrik Cederblom – gitarr
Stefan Bergman – bas
Christian Jormin – trummor

Datum & tid

Torsdag 2 maj
Insläpp 19.00
På scen 19.30

Priser
  • Ordinarie 120 kr
  • Student eller medlem 80 kr
  • Gratis för barn upp till 12 år

 

Förköp biljett på Tickster eller swisha i dörren.

 

 

Frågor? Hör av dig! villavulkan@gmail.com

 

Tryck här för att HITTA HIT