Sisters of Invention

Sisters of Invention 30/5

 

Sisters of Invention är en svensk duo som utgörs av systrarna Malin och Karolina Almgren. Under de senaste åren har de samarbetat med en rad kända musiker och artister, och hyllats för sitt unika sound.

 

Sisters of Inventions duo är ett avskalat koncept där systrarna ger sig själva mer plats som improvisatörer och instrumentalister. Sättningen består till grunden av trumset och saxofon, toppat med sång, loopar och sampling-pad. Musiken beskrivs som färgstark och svängig samtidigt som den är poetisk och sårbar. Fokus ligger på starka melodier och rytmer. Som lyssnare kan du förbereda dig på att bli förvånad över mångfalden av ljud och stilar, Sisters of Inventions sätter sin unika touch på allt de skapar.

 

Vi säljer soppa, fika och alkoholfri dryck i vårt café.

Varmt välkommen!

 

Music in a Circle arrangeras av Kulturföreningen Villa Vulkan och NBV med stöd från Göteborgs Stad.

 

Music in a Circle
Konsertserien Music in a Circle innebär att publiken samlas i en cirkel kring bandet. I ett nära möte mellan musik och människa känner vi musikens kraft till fullo. Det glöder, fräser och sprakar! Vi presenterar nyskriven musik som är sann och relevant här och nu, personlig musik av artister med en egen röst. Music in a Circle är en kreativ mötesplats där alla är välkomna. Konsertserien är helt alkoholfri.

Medverkande

Malin Almgren – trumset, sampling-pad
Karolina Almgren – saxofon, sång

Datum & tid

Torsdag 30 maj
Insläpp 19.00
På scen 19.30

Priser
  • Ordinarie 120 kr
  • Student eller medlem 80 kr
  • Gratis för barn upp till 12 år

 

Förköp biljett på Tickster eller swisha i dörren.

 

 

Frågor? Hör av dig! villavulkan@gmail.com

 

Tryck här för att HITTA HIT